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  1. 岐阜藥科大學紀要
  2. 19号(昭和44年11月30日発行)

<原報>市販蜂蜜の品質に関する研究

https://gifu-pu.repo.nii.ac.jp/records/6851
https://gifu-pu.repo.nii.ac.jp/records/6851
36d0fbdc-598e-4fc7-99e8-a2315f156528
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00000071059.pdf KJ00000071059 (573.8 kB)
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 1969-11-30
タイトル
タイトル <原報>市販蜂蜜の品質に関する研究
タイトル
タイトル <Originals>Studies on the Quality of commercial Honey
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
論文名よみ
その他のタイトル 〓
著者名(日) 石黒, 伊三雄

× 石黒, 伊三雄

WEKO 9390

石黒, 伊三雄

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池野, 武行

× 池野, 武行

WEKO 21049

池野, 武行

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稲川, 悠子

× 稲川, 悠子

WEKO 21050

稲川, 悠子

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著者名よみ イシグロ, イサオ

× イシグロ, イサオ

WEKO 9391

イシグロ, イサオ

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イケノ, タケユキ

× イケノ, タケユキ

WEKO 21051

イケノ, タケユキ

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イナガワ, ユウコ

× イナガワ, ユウコ

WEKO 21052

イナガワ, ユウコ

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著者名(英) Ishiguro, Isao

× Ishiguro, Isao

WEKO 767

en Ishiguro, Isao

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Ikeno, Takeyuki

× Ikeno, Takeyuki

WEKO 21053

en Ikeno, Takeyuki

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Inagawa, Yuko

× Inagawa, Yuko

WEKO 21054

en Inagawa, Yuko

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抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 The general nutrient component , distribution of fructose and glucose , pH, acidity and rotatory in commercial honey of 25 kinds were investigated and compared with the values in the natural honey. The general components (water, sugar, fat, protein and ash) were determined by quantitative method . Contents of fat , protein and ash were less , but sugar was obtained most content as a majority component in honey , though the values lower than natural honey were also found in several cases . The ratio of fructose and glucose were found to be 0.95 to 1.18. It seemed that fructose content was a little higher than glucose, maltose and sorbitol as abnormal components were identified from a few material by paper chromatography. Experiments not only general components but also pH, acidity and rotatory were effective that the honey is natural or not.
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00053514
書誌情報 岐阜藥科大學紀要
en : The annual proceedings of Gifu College of Pharmacy

巻 19, p. 13-22, 発行日 1969-11-30
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Ver.1 2023-06-19 08:51:52.032995
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石黒, 伊三雄, 池野, 武行, 稲川, 悠子, 1969, &lt;Originals&gt;Studies on the Quality of commercial Honey: 13–22 p.

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