WEKO3
インデックスリンク
アイテム
<Abstract of published report>Interaction of Thaumatin with Carrageenans. IV. : Method for Prevention of Reduction of Sweetness Intensity of Thaumatin in Interaction with Carrageenan at pH 4.
https://gifu-pu.repo.nii.ac.jp/records/9151
https://gifu-pu.repo.nii.ac.jp/records/91515e4970c4-9bc9-49ce-81d9-78da1096bfa0
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 1992-06-30 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | <Abstract of published report>Interaction of Thaumatin with Carrageenans. IV. : Method for Prevention of Reduction of Sweetness Intensity of Thaumatin in Interaction with Carrageenan at pH 4. | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ページ属性 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | P(論文) | |||||
著者名(英) |
OHASHI, SHIRO
× OHASHI, SHIRO× URA, FUMIKO× TAKEUCHI, MASANORI× IIDA, HIROKI× SAKAUE, KAZUSHI× OCHI, TAKASHI× UKAI, SHIGEO× HIRAMATSU, KOICHI |
|||||
雑誌書誌ID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00053514 | |||||
書誌情報 |
岐阜藥科大學紀要 en : The annual proceedings of Gifu College of Pharmacy 巻 41, p. 71, 発行日 1992-06-30 |